Головна Новини Зірки персона Кумир мільйонів українок розповів, у чому сенс життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Кумир мільйонів українок розповів, у чому сенс життя

Макс Барських дав відверте інтерв'ю журналу Viva!

27 лютого 2020, 00:32 comments2615
Поділіться публікацією:
Кумир мільйонів українок розповів, у чому сенс життя

Популярний український співак Макс Барських віддає перевагу розвитку внутрішнього духовного світу іноді навіть на шкоду фізичній формі. У цьому він зізнався в своєму інтерв'ю глянсовому виданню Viva!

"Я дуже сильно прагну розвивати свій духовний світ, іноді жертвуючи фізичним станом. У моїй професії іноді доводиться йти на компроміси: перевтома, хворобливий сон і харчування, зміна клімату... І в цьому році одна з моїх цілей – знайти той самий баланс", — ділиться Макс Барських зі своїми шанувальниками.

Також поп-співак додав, що немає такого віку, в якому можна розчаруватися в житті: завжди є час для шансу спробувати щось ще.

"У будь-якому віці у тебе є можливість втілити будь-які зі своїх бажань. Головне – повірити у свою мрію. А віра, як правило, вміє чути і змінювати долі", — переконаний виконавець популярних хітів.

Макс Барських також встиг до 40-ка років зрозуміти, в чому саме криється сенс життя — питання, яке спантеличує цілі покоління філософів і творчих людей.

"Чути себе, бачити знаки, поважати природу – саме цього однаково не вистачає і людині, яка живе в ритмі сучасного мегаполісу, і того, хто тільки мріє в ньому опинитися. Тому сенс життя для мене завжди полягав в умінні віддавати і отримувати любов, в тому, щоб насолоджуватися нею кожну секунду і любити себе. Всі ми на цій землі – одне ціле, але, на превеликий жаль, багато хто цього не усвідомлюють", — розповів музикант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про основних звички, які знадобляться вольовим жінкам на шляху до успіху.


Джерело: Новини Ю

Джерело: Новини Ю

Джерело: Новини Ю



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!