Головна Новини Зірки персона Колишній чоловік Дженніфер Еністон вирішив видати її секрети
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній чоловік Дженніфер Еністон вирішив видати її секрети

Джастін хоче розповісти про шлюб з Еністон

27 лютого 2020, 17:30 comments5850
Поділіться публікацією:
Колишній чоловік Дженніфер Еністон вирішив видати її секрети

Американський актор Джастін Теру, який переживає кризу в особистому та професійному житті, хоче випустити автобіографічну книгу, в якій розповість про шлюб із зіркою "Друзів" Дженніфер Еністон.

Відомо, що пара познайомилася на зйомках фільму "Жага мандрів" ще в 2011 році, а через рік оголосила про свої заручини. Шлюб Еністон і Теру уклали в 2015 році, але прожили разом лише два роки, зберігши при цьому, хороші відносини.

Інсайдер повідомляє, що після розлучення з зіркою "Друзів" Джастін почав писати про себе книжку і не збирався розповідати про Еністон нічого поганого. Але після того, як мережа спалахнула новинами про "возз'єднання" Дженніфер з першим чоловіком Бредом Піттом, Теру вирішив розкривати всі секрети їхнього шлюбу.

За словами джерела, Джастін хоче розповісти, що під час відносин з актрисою він завжди відчував себе на другому плані. Він вважає, що витратив кілька років на жінку, серце якої завжди належало іншому чоловікові — Бреду Пітту. Спочатку він сумнівався в цьому, але, коли побачив, як Еністон і Пітт щільно почали спілкуватися, зрозумів, що не помилявся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що 50-річну актрису Дженніфер Еністон запідозрили в романі з режисером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!