Головна Новини Зірки персона 5 гідних вчинків знаменитостей, які підтверджують їх крутизну
commentss НОВИНИ Всі новини

5 гідних вчинків знаменитостей, які підтверджують їх крутизну

Дивовижні історії про селебріті, які залишилися простими людьми.

3 березня 2020, 22:42 comments2740
Поділіться публікацією:
5 гідних вчинків знаменитостей, які підтверджують їх крутизну

Напевно приємно бути знаменитістю, отримуючи загальну любов і визнання. Але набагато важливіше залишатися людиною в звичайних життєвих ситуаціях. Наприклад, надати допомогу потопаючому, підняти питання про бездомних або віддячити тих, хто допомагав тобі на шляху до слави.

Пропонуємо п'ять приголомшливих історій про гідні вчинки зірок, які в черговий раз підтверджують їх крутизну.

Джерард Батлер врятував потопаючу дитину

У 1997 році, знявшись в дебютному фільмі, Батлер під час пікніка побачив, що тоне 14-річний хлопчик, і одразу ж пірнув до нього, щоб врятувати. Незважаючи на отримане в процесі поранення, актор дістав хлопчика на берег, де йому зробили штучне дихання. За хоробрість Батлера нагородили почесною королівською грамотою.

picture

Джордж Клуні подарував 14 млн доларів своїм 14 друзям

Акторський шлях Клуні був важким і відчайдушним, але протягом багатьох років віддані друзі підтримували його в будь-яких ситуаціях. Домігшись успіху, актор подарував кожному зі своїх 14 друзів по чорнiй валізi з мільйоном доларів у кожному з них. Так він вирішив віддячити їм за багаторічну дружбу.

picture

Майлі Сайрус пішла з бездомним на церемонію MTV VMA 2014

Співачка хотіла привернути увагу суспільства до проблем бездомних, тому запросила одного з них піти разом з нею на церемонію вручення музичної премії. Він прийняв від її імені нагороду "Відео року" і розповів про життя бездомних на велику аудиторію. Після церемонії Сайрус оплатила йому дорогу додому і дала грошей для початку нового життя.

picture

Принц Гаррі здав тест на ВІЛ для залучення уваги до хвороби

З метою підняти питання необхідностi ранньої діагностики ВІЛ і переконати людей здавати аналізи принц Гаррі власним прикладом продемонстрував проходження тесту на ВІЛ. Відео набрало 2 мільйони переглядів, а продажі тестів у Британії виросли в 5 разів.

picture

Королева Єлизавета II відвідала весілля перукарів

Власники мережі перукарень у місті Манчестері планували весілля в ратуші, куди, як виявилося, в той же день прибувала королева. Заради жарту чоловік вирішив запросити монарха на весілля, але отримав письмову відмову. Уявіть здивування пари, коли до кінця церемонії прибула сама Єлизавета II з привітаннями.

picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!