Головна Новини Зірки персона Док і Марті з «Назад в майбутнє» зустрілися через 35 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Док і Марті з «Назад в майбутнє» зустрілися через 35 років

Актори відзначили 35-річчя виходу першої частини фільму

10 березня 2020, 10:40 comments6116
Поділіться публікацією:
Док і Марті з «Назад в майбутнє» зустрілися через 35 років

Головні герої легендарного науково-фантастичного фільму "Назад в майбутнє" Майкл Джей Фокс (Марті) і Крістофер Ллойд (Док) зустрілися на благодійному вечорі. Зірки фільму опублікували на своїх акаунтах в соціальній мережі Instagram спільні фото, чим викликали захоплення у шанувальників кінострічки.

Відомо, що актори зустрілися на покерному турніку, який влаштував Фонд по дослідженню хвороби Паркінсона. Його заснував Майкл Джей Фокс, так як в 1991 році акторові поставили відповідний діагноз, у зв'язку з чим він перестав активно зніматися у фільмах і з'являтися на телебаченні. Кожен рік Майкл проводить благодійний вечір покеру, а всі виручені кошти передає на допомогу людям, які страждають від цього неврологічного захворювання.

imU1SH04HCOul4S2AIjBvPHKE.png

У цьому році на покер актора прийшов і його колега по фільму "Назад в майбутнє" Крістофер Ллойд. Зірки зробили спільні знімки і відсвяткували 35-річчя виходу першої частини культового фільму.

PVuu7unf26FilOV059-CJIpC_.png

Нагадаємо, що пригодницька комедія "Назад в майбутнє" стала найуспішнішою в 1985 році, зібравши понад 381 млн доларів по всьому світу. Фільм отримав численні позитивні відгуки критиків і був удостоєний безлічі нагород. Продовження кінострічки вийшло в 1989 році (прокат склав майже 332 млн доларів) , а третя частина в 1990 році (244 млн доларів).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Disney вирішила перезапустити комедію, яка вийшла 30 років тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!