Головна Новини Зірки персона "Людина року": Михайло Поплавський втретє стає лауреатом почесної премії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Людина року": Михайло Поплавський втретє стає лауреатом почесної премії

Народний артист України Михайло Поплавський був удостоєний премії "Людина року" в номінації "Діяч мистецтва року"

25 березня 2020, 14:45 comments1932
Поділіться публікацією:
"Людина року": Михайло Поплавський втретє стає лауреатом почесної премії

Народний артист України, генеральний продюсер національної музичної премії "Українська пісня року" Михайло Поплавський став лауреатом премії "Людина року-2019" в номінації "Діяч мистецтва року". Результати премії були оголошені оргкомітетом 23 березня.

"У світі немає нічого неможливого. І, щоб досягти успіху в будь-якій справі, потрібно вкласти в неї душу і серце. Не гроші, не інвестиції, не бажання заробити, а вкласти себе", — цитують Поплавського організатори премії.

Зазначимо, що для Михайла Поплавського це вже не перша подібна нагорода. Народний артист України був лауреатом цієї премії у 1997 році в номінації "Діяч культури і мистецтв", а також в 2009-му в номінації "Діяч мистецтва року".

picture

Поплавський – почесний президент Київського національного університету культури і мистецтв, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч мистецтв України, виконавець і популяризатор українських пісень, продюсер, режисер-постановник.

Михайло Поплавський також є повним кавалером ордена "За заслуги" (2000 — III ступеня, 2001 — II ступеня, 2007 — I ступеня). 70-річний артист неодноразово був лауреатом національної премії "Людина року" і п'ять років поспіль визнавався "Ректором року".

"Людина року" – загальнонаціональна програма, яка щорічно присуджує титул "Людина року" в Україні і охоплює всі регіони України. Була заснована в 1995 році за задумом і розробкою Аркадія Райцина. З 2001 року програма присуджує також міжнародні та спеціальні премії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!