Головна Новини Зірки персона Джесіці Альбі – 39: кращі фільми з голлівудською красунею
commentss НОВИНИ Всі новини

Джесіці Альбі – 39: кращі фільми з голлівудською красунею

Зараз Джессіка Альба відійшла від зйомок і повністю присвятила себе сім'ї

28 квітня 2020, 11:15 comments3053
Поділіться публікацією:








Джесіці Альбі – 39: кращі фільми з голлівудською красунею

Американська зірка Джессіка Альба сьогодні, 28 квітня, святкує День народження. І з цієї нагоди ми вирішили зробити добырку кращих фільмів за участю голлівудської красуні.

Відомо, що теле — і кінокар'єра для Альби почалася в 13 років з її появи у фільмі "Загублений табір" і серіалах "Таємний світ Алекс Мак". Але світову популярність їй принесла головна роль в телесеріалі "Темний ангел". На рахунку Джесіки Альби майже 50 різних фільмів.

Лапочка (2003)

Талановита танцівниця Хані Деніелс все життя чекала тієї щасливої години, коли вона зможе показати свій танець усьому світу. І зараз, все, про що вона так мріяла, знаходиться на відстані одного кроку від неї. Чи зможе головна героїня домогтися успіху в такій складній сфері як шоу-бізнес?


Місто гріхів (2005)

Місто, про яке йдеться в оповіданні даного фільму насправді виступає місцем, де трапляється велика кількість самих різноманітних злочинів. Сюжет фільму закручується навколо персонажа, який намагається відшукати людину, яка вбила його кохану. Паралельно з головною лінією розвивається ще кілька історій.


Фантастична четвірка (2005)

Чотири астронавта в далекому космосі потрапили під дію невідомих променів і отримали кожний свою окрему суперздібність. Після повернення на Землю четвірка починає активно заважати ворогам цивілізації, які посилено псують життя всьому прогресивному людству.


Наркоз (2007)

У мільярдера Клея Бересфорда серйозні проблеми з серцем, тому йому необхідна пересадка. Донор знайдений, операція починається. Пацієнту вводять наркоз, але відбувається непередбачене: Клей не засинає, усе чує й розуміє, але не може говорити і рухатися. В ході операції він розуміє, що лікарі хочуть його вбити, щоб отримати його гроші.


Особливо небезпечна (2015)

Втомившись від життя спецагента, одна з кращих учениць школи дітей-вбивць — Меган фальсифікує свою смерть і переходить у звичайну школу в передмісті. Проте жити як звичайний підліток: бути популярною, ходити на побачення не так-то просто. Тим більше, якщо в школі працює під прикриттям інша дівчина-спецагент.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джессіка Альба визнана мамою року в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!