Головна Новини Зірки персона Камерон Діаз розповіла, чи планує повернутися в кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Камерон Діаз розповіла, чи планує повернутися в кіно

Камерон Діаз вже шість років не брала участь у нових проектах

28 квітня 2020, 17:00 comments2371
Поділіться публікацією:
Камерон Діаз розповіла, чи планує повернутися в кіно

Популярна актриса, зірка фільмів "Одного разу у Вегасі" та "Інша жінка" Камерон Діаз зізналася, що думає повернутися в кінематограф. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

Нещодавно знаменитість дала інтерв'ю, в якому розповіла про своє життя, материнство і майбутні плани. Актриса зізналася, що намагається не вживати слово "ніколи", тому не робить таких гучних заяв щодо своєї кар'єри. Камерон допускає, що повернеться до зйомок у кіно, але, коли це станеться вона сказати не може.

Відомо, що зірка не бере участь у кінопроектах вже шість років, тому що повністю присвятила себе сім'ї. А в цьому році у актриси відбулася важлива та довгоочікувана подія — вона народила первістка. Зараз Діаз займається маленькою Реддікс, тому не може відновити роботу, адже для такого важливого кроку потрібен відповідний момент.

Нагадаємо, що в 2014 році Камерон знялася в трьох фільмах: "Інша жінка", "Домашнє відео: Тільки для дорослих" і "Енні". Після цього вона вирішила взяти перерву у кар'єрі, тому що втомилася від постійних зйомок і роз'їздів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 47-річна Камерон Діаз вперше розповіла про материнство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!