Головна Новини Зірки персона Джорджу Клуні - 59: цікаві факти з життя актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Джорджу Клуні - 59: цікаві факти з життя актора

Джордж Клуні лауреат премій «Оскар», «Золотий глобус» і «BAFTA»

6 травня 2020, 13:20 comments2399
Поділіться публікацією:
Джорджу Клуні - 59: цікаві факти з життя актора

Один з найвідоміших і найсексуальніших акторів Голлівуду Джордж Клуні святкує сьогодні, 6 травня, день народження. У цьому році йому виповнилося 59 років. З цієї нагоди ми вирішили згадати найцікавіші факти з його біографії.

Родич 16-президента США

Вченим вдалося встановити, що прабабуся оскароносного актора в четвертому поколінні була зведеною сестрою матері Авраама Лінкольна. Таким чином, Джордж Клуні доводиться онучатим племінником 16-го президента США.

Генетична хвороба

Коли Джордж навчався в середній школі його вразив параліч Белла — генетичне захворювання, яке передалося майбутній зірці від батька. Через те, що половина обличчя була паралізована і ліве око було закритим, в школі йому дали прізвисько "Франкенштейн". З хворобою актор боровся близько року і називає цей період найгіршим у своєму житті.

Серйозна роль

Клуні домігся положення зірки, коли був обраний на роль доктора Дага Росса в телевізійній драмі NBC "Швидка допомога", де він грав з 1994 по 1999 рік. Після цього послідували інші ролі в Голлівудському кіно, які зробили його неймовірно успішним.

Штраф заради затишку Клуні в Італії

Зірка фільму "Земля майбутнього" дуже любить Італію, тому і придбав там шикарну віллу. Щоб актор відчував себе там комфортно, місцева влада ухвалила указ, яким забороняється наближатися до віллі Клуні на відстань менше 100 метрів, інакше буде штраф.

У ліжку з кабаном

В будинку знаменитості протягом багатьох років жив кастрований кабан на прізвисько Макс. Тварина важила близько 126 кілограм. Друзі Клуні кажуть, що "домашній улюбленець" іноді спав у ліжку актора.

Власний бренд текіли

У 2013 році Джордж Клуні разом зі своїми друзями створив бренд преміальної текіли "Casamigos". Але в 2017 році компанія була продана за 700 млн доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джордж Клуні зіграє головну роль в постапокаліптичному фільмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!