Головна Новини Зірки персона Співачка Адель вразила стрункою фігурою в міні-сукні
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Адель вразила стрункою фігурою в міні-сукні

Адель вдалося схуднути на 45 кілограмів

6 травня 2020, 15:30 comments2729
Поділіться публікацією:
Співачка Адель вразила стрункою фігурою в міні-сукні

Відома співачка Адель, 5 травня, відсвяткувала свій 32-й день народження. І з цієї нагоди, вперше за п'ять місяців, вона зробила публікацію на своєму акаунті в Instagram. Шанувальники зірки були шоковані, адже співачка продемонструвала свою струнку фігуру, над якою їй довелося важко попрацювати.

З початку року в мережі активно обговорюють зовнішні зміни співачки Адель, адже їй вдалося схуднути на 45 кілограмів. Протягом року зірка активно працювала над своїм тілом, щоб досягти таких результатів.

Інсайдери повідомляли, що скинути зайві кілограми Адель допомогла правильна дієта, а не фізичні тренування, тому що співачка не любить займатися спортом. І лише змінивши свій спосіб життя, зокрема харчування, їй вдалося так серйозно схуднути.

На честь свого дня народження Адель опублікувала фотографію у чорній міні-сукні, яка підкреслює її струнку фігуру і ноги. Вона подякувала за привітання і закликала всіх залишатися вдома та берегти своє здоров'я. Також вона висловила слова подяки лікарям, які ризикують своїм життям, щоб убезпечити інших від коронавірусної інфекції.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що після розлучення співачка Адель позбулася свого нового будинку за 10 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!