Головна Новини Зірки персона Зірки, які практикують інтервальне голодування
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки, які практикують інтервальне голодування

Інтервальне голодування стає все більш популярним

15 травня 2020, 16:45 comments2617
Поділіться публікацією:
Зірки, які практикують інтервальне голодування

На порозі літо, тому час підкоригувати свою фігуру і прибрати зайве. Якщо ви не знаєте, яку дієту вибрати, тоді спробуйте метод інтервального голодування. З його допомогою багато знаменитостей підтримують своє тіло у формі і почувають себе здоровими. Хто з зірок знайомий з цією методикою та в чому її суть?

Суть інтервального голодування полягає в періодичній відмові від їжі. Самим популярним методом є система схуднення 16/8 — ви відмовляєтеся від їжі на 16 годин і вживаєте її виключно протягом 8 годин.

Дженніфер Еністон

Під час одного з недавніх інтерв'ю Дженніфер розповіла, що, з тих пір як стала практикувати інтервальне голодування на постійній основі, відчуває себе набагато краще — і це стосується як внутрішнього самовідчуття, так і зовнішнього вигляду.

Кортні Кардашян

Фотомодель підтримує себе у формі завдяки інтервальному голодуванню. "Я перестаю їсти після 7-ї вечора, і наступний прийом їжі у мене відбувається тільки на наступний день в районі одинадцяти ранку, після тренування", — розповіла Кардашьян.

Скарлетт Йоханссон

Зірка "Месників" голодувала по 12 годин кожен день, щоб привести себе у форму до зйомок супергеройського фільму. Іноді вона утримувалася від їжі і по 14-15 годин, ось що значить, мотивація і сила волі.

Різ Візерспун

Відома актриса не вдавалася до формулювання "інтервальне голодування", коли розповідала про звичну дієту, але в цілому її харчування дуже близько саме до цього формату: Різ не снідає, споживаючи з ранку тільки зелені соки або каву. Таким чином, між першим прийомом повноцінної їжі в день і останнім прийомом їжі напередодні проходить істотна кількість часу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому користь лікувального голодування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!