Головна Новини Зірки персона Перша леді розповіла, як змінилося її життя на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді розповіла, як змінилося її життя на карантині

Дружина президента Олена Зеленська зізналася, що для неї карантин почався ще рік тому

15 травня 2020, 17:56 comments3460
Поділіться публікацією:
Перша леді розповіла, як змінилося її життя на карантині

Дружина шостого президента і перша леді країни Олена Зеленська розповіла, що з приходом карантину в її житті мало що змінилося, оскільки основна самоізоляція сталася у неї рік тому, коли її чоловік Володимир Зеленський зайняв перший пост в країні. Цим вона поділилася в інтерв'ю журналу Elle.

"Я більше не можу робити спонтанні поїздки, просто так піти в ресторан або на концерт. Всі ці дії пов'язані з великою кількістю обмежень і незручностей для мене і оточуючих. Тому, найчастіше, я від них відмовляюся", — зазначила перша леді.

При цьому вона додала, що під час карантину продовжує займатися усіма соціальними та благодійними завданнями в онлайн-режимі, а також радіє можливості персонально виховувати дітей і перебувати з ними поруч у домашніх умовах.

"Спостерігаю за тим, як вони вчаться і ведуть себе на уроках, як взаємодіють з вчителями і однокласниками. Я сподіваюся, що ми всі вийдемо з карантину з більш теплими почуттями один до одного", — підсумувала Олена Зеленська, додавши, що розлука здатна скріпити стосунки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дружина екс-керівника колективу "Квартал 95" і чинного президента Володимира Зеленського розповіла, чому не стала виступати на сцені в якості артистки пародійного жанру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!