Головна Новини Зірки персона Три головних правила першої леді в сучасному світі: Олена Зеленська поділилася секретами
commentss НОВИНИ Всі новини

Три головних правила першої леді в сучасному світі: Олена Зеленська поділилася секретами

Дружина українського гаранта Олена Зеленська позначила, які навички вкрай необхідні в сучасному світі, щоб досягти успіху і бути в гармонії з собою

16 травня 2020, 04:38 comments2360
Поділіться публікацією:
Три головних правила першої леді в сучасному світі: Олена Зеленська поділилася секретами

Дружина президента України і перша леді країни Олена Зеленська зазначила, що в сучасному світі необхідно володіти навичками, які дозволять гармонійно жити у світі і при цьому залишатися успішним у своєму призначенні. Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу ELLE.

Так, Зеленська переконана, що перша необхідна якість — це чути і розуміти себе: що саме я хочу, ким хочу бути і що хочу робити.

Наступний навик, на думку першої леді, який обов'язково знадобиться — це бути гнучким.

"Виживає не найсильніший або найрозумніший, а той, хто краще за всіх уміє пристосовуватися до змін. Зміни — це нові можливості", — зазначила дружина глави держави.

І остання, але не менш ключова здатність — це вміння постійно вчитися. Перша леді переконана, що нові знання не бувають зайвими, а схильність до постійного навчання формує і розвиває людину.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олена Зеленська спокійно поставилася до необхідності знаходитися в самоізоляції у зв'язку з карантином.

"Спостерігаю за тим, як мої діти навчаються і ведуть себе на уроках, як взаємодіють з вчителями і однокласниками. Я сподіваюся, що ми всі вийдемо з карантину з більш теплими почуттями один до одного", — підсумувала Олена Зеленська, додавши, що розлука здатна скріпити стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!