Головна Новини Зірки персона 30-річного актора з «Сутінків» знайшли мертвим у квартирі
commentss НОВИНИ Всі новини

30-річного актора з «Сутінків» знайшли мертвим у квартирі

У день свого 30-річчя актор зробив пророчу заяву

19 травня 2020, 09:45 comments2395
Поділіться публікацією:
30-річного актора з «Сутінків» знайшли мертвим у квартирі

Американського актора, який знявся в першій частині вампірської саги "Сутінки", знайшли мертвим у власному будинку. Разом з ним виявили тіло його 27-річної дывчини Наталі Адепожу. Таку інформацію надало видання E! News.

Актор помер ще в минулу середу, 13 травня, а через кілька днів його мама підтвердила смерть в соціальній мережі Facebook. Але тільки сьогодні, 19 травня, у пресі з'явилися деякі подробиці цього інциденту.

Відомо, що тіло Грегорі Тайрі Бойс і його дівчини було знайдено в квартирі знаменитості, яка розташована в Лас-Вегасі. В поліцію подзвонив двоюрідний брат актора. Він помітив, що автомобіль брата припаркований біля його апартаментів, хоча він повинен був відправитися в Лос-Анджелес, щоб побачитися з дочкою. Що послужило причиною смерті актора і його коханої залишається в таємниці.

У ЗМІ говорять, що Григорій Тайрі Бойс у день свого 30-річчя вимовив пророчі слова. Актор сумнівався, що доживе до цього віку, тому що в житті зробив багато помилок.

До речі, роль в "Сутінках" була однією з найважливіших і яскравих у кар'єрі Грегорі. Він зіграв школяра, з яким навчалася головна героїня Белла. Саме він мало не збив її фургоном біля школи, до того, як втрутився Едвард і врятував її.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома корейська співачка була знайдена мертвою у себе вдома.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!