Головна Новини Зірки скандал На Джастіна Тімберлейка напав український пранкер
commentss НОВИНИ Всі новини

На Джастіна Тімберлейка напав український пранкер

Український пранкер під час показу Louis Vuitton схопив за ногу Тімберлейка

2 жовтня 2019, 13:54 comments1923
Поділіться публікацією:








На Джастіна Тімберлейка напав український пранкер

Американський співак та актор Джастін Тімберлейк постраждав від українського пранкера Віталія Седюка, який прославився провокативними витівками у публічних місцях. Інцидент із зіркою стався під час показу Louis Vuitton. Про це повідомляє видання TMZ.

Тімберлейк йшов тримаючи за руку дружину Джесіку Біл. Седюк підбіг до зірки ззаду та спробував збити Джастіна з ніг. Пранкер тримався за ногу знаменитості. Пізніше намагався втекти від охорони.

Тілоохоронці Тімберлейка швидко зреагували на нападника та відтягнули його від зірки. Джастін з дружиною продовжили йти на захід як ні в чому не бувало.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", популярна співачка планує запатентувати ім'я дочки. Американська співачка Бейонсе буде судитися з організатором весіль Венді Моралес. Згідно з повідомленням, Моралес назвала компанію "Блю Айві Картер" — ім'ям старшої дочки співачки.

Так, Бейонсе вже подала до суду відповідні документи. Вона вимагає від організатора весіль відмовитися від назви компанії Blue Ivy Carter.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!