Головна Новини Зірки скандал Синці та розірваний пуховик: на українську актрису напали роми
commentss НОВИНИ Всі новини

Синці та розірваний пуховик: на українську актрису напали роми

Неприємний інцидент трапився на вокзалі в Києві

15 жовтня 2019, 17:15 comments2641
Поділіться публікацією:
Синці та розірваний пуховик: на українську актрису напали роми

Відома українська телеведуча і актриса Руслана Писанка стала жертвою нападу. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Артистку намагалися пограбувати цигани, які орудують групами на столичному вокзалі. За словами Руслани, вони впритул підійшли до неї і на ходу розкрили рюкзак. Після різкого повороту, актриса втратила рівновагу та впала на проїжджу частину. Вміст рюкзака випав, а сама артистка отримала синці та порвала пуховик.

Циганам не вдалося нічого вкрасти, тому що вчасно поспів чоловік Руслани. Однак, сама ситуація викликала хвилю обурення в соціальній мережі. Руслана Писанка жорстко відреагувала на інцидент і заявила, що такими діями роми ганьблять націю.

Її слова підтримала українська актриса Ольга Сумська, розповівши, що і сама неодноразово потрапляла в такі неприємні ситуації з ромами. Вона звернулася до столичного мера Віталія Кличко з проханням навести порядок на території вокзалу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Лос-Анджелесі під час вечері в ресторані нареченого Дженніфер Лопес пограбували на велику суму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!