Головна Новини Зірки скандал Секс-скандал з Кевіном Спейсі: позивач несподівано помер
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-скандал з Кевіном Спейсі: позивач несподівано помер

Масажист стверджував, що актор змусив його торкнутися своїх геніталій

30 жовтня 2019, 20:40 comments2398
Поділіться публікацією:
Секс-скандал з Кевіном Спейсі: позивач несподівано помер

У прокуратурі закрили справу про сексуальні домагання Кевіна Спейсі, через смерть обвинувача. Про це повідомляє Variety.

Також у прокуратурі зазначили, що твердження про сексуальне насильство не можуть бути доведені без участі жертви. Таким чином, справу було відхилено.  Свідком обвинувачення був масажист, який стверджував, що Спейсі змусив його торкнутися своїх геніталій під час сеансу в жовтні 2016 року. Розгляд позову по суті повинен був початися у червні 2020 року.

Повідомляється, що адвокат масажиста, який подав позов про домагання у вересні 2018 року, повідомив захисту актора про те, що чоловік помер минулого місяця.

Раніше прокуратура Массачусетсу закрила іншу справа проти Спейсі, порушену після звинувачень у тому, що він чіплявся до 18-річного відвідувача в барі в 2016 році.  Після звинувачень Спейсі позбавили ролі в серіалі Netflix "Картковий будиночок". 

Нагадаємо, Кевін Спейсі- американський актор театру і кіно. Двічі лауреат премії "Оскар" за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Звичайні підозрювані", та за найкращу чоловічу роль у фільмі "Краса по-американськи". Іноді виступає як кінорежисер і продюсер.

Спочатку актор приховував свою орієнтацію, та згодом заявив про свої стосунки і з жінками, і з чоловіками. Після чого Спейсі зізнався, що він гомосексуаліст.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Маша Єфросиніна розповіла про хворобу доньки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!