Головна Новини Зірки скандал Покоївка готелю виставила сукню Леді Гаги на аукціон
commentss НОВИНИ Всі новини

Покоївка готелю виставила сукню Леді Гаги на аукціон

У бюро знахідок ніхто не зацікавився нарядом Леді Гаги

31 жовтня 2019, 15:40 comments1522
Поділіться публікацією:
Покоївка готелю виставила сукню Леді Гаги на аукціон

Нагадаємо, Леді Гага була присутня на 76-й церемонії вручення премії "Золотий глобус", яка відбулася ще в січні цього року. Тоді зірка з'явилася на публіці в сукні небесно-блакитного кольору Valentino Couture.

Однак, співачка залишила свій ексклюзивний наряд в готелі Beverly Hilton, і весь цей час сукня вважалася вкраденою, так як про її зникнення в поліцію повідомив бренд Valentino. Через деякий час наряд знайшли на аукціоні Nate D. Sanders. Відомо, що його виставила на продаж покоївка готелю, в якому проживала Гага. Так, його стартова ціна склала 8000 тис. доларів.

До лоту також додавалася записка, в якій працівниця готелю пояснила звідки у неї цей наряд. Жінка зазначила, що завжди працює під час "Золотого глобуса" протягом останніх 24 років. Вона розповіла, що відразу ж віднесла сукню в бюро знахідок, але незабаром їй повернули його, так як річчю ніхто не зацікавився. Не розгубившись, покоївка виставила брендову річ на аукціон. Інформацію підтвердило і керівництво готелю, зазначивши, що крадіжки не було і бути не могло.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Леді Гага розірвала стосунки з бойфрендом. Читайте за посиланням.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!