Фанати Джонні Деппа хочуть залишити його екс-дружину без роботи

Розгнівані фанати Деппа вже створили відповідну петицію

33-річна американська актриса Ембер Херд, скандали навколо якої не вщухають через гучне розлучення з голлівудською зіркою Джонні Деппом, потрапила під гнів його фанатів. Про це повідомляє Starhit.

Відомо, що компанія Warner Brothers планує зняти продовження фільму "Аквамен" і зараз йде робота над його сценарієм. Вихід першої частини кінострічки в 2018 році був дуже успішним, у світовому прокаті він зібрав більше мільярда доларів. Одну з головних ролей у фільмі зіграла екс-дружина Джонні Деппа, яка отримала за свою роботу солідний гонорар.

Актриса Ембер Херд сподівалася продовжити свою участь у франшизі і навіть зажадала збільшення гонорару, і студія погодилася піти на такі умови. Але тепер її участь у "Аквамені 2" знаходиться під загрозою.

Фанати голлівудського актора Джонні Деппа створили петицію з вимогою не знімати Ембер у продовженні кінокартини через її сумнівну репутацію, яка може вплинути на майбутнє всієї франшизи. Після того, як петиція набере 50 тисяч голосів, її відправлять в студію Warner Brothers для розгляду.

Нагадаємо, що Ембер Херд і Джонні Депп одружилися у 2015 році, а через рік актриса подала на розлучення і звинуватила зірку "Піратів" у домашньому насильстві. Вона стверджує, що її екс-чоловік вів себе агресивно по відношенню до неї, а також часто випивав і вживав наркотичні речовини.

Після такої заяви, кар'єра актора пішла на дно і багато студій відмовилися співпрацювати з ним. Джонні Депп заперечує подібні звинувачення на свою адресу і подав на Ембер зустрічний позов, вимагаючи 50 мільйонів доларів за наклеп. Також, актор стверджує, що екс-дружина під час чергової істерики ледь не позбавила його пальця. Після цього, на захист зірки "Піратів" стала не тільки армія його мільйонних фанатів, але і колишня кохана Ванесса Параді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явилося фото Джонні Деппа, постраждалого у бійці з колишньою дружиною.