Головна Новини Зірки скандал Бред Пітт звинуватив Анджеліну Джолі в «отруєнні» дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт звинуватив Анджеліну Джолі в «отруєнні» дітей

Боротьба між Піттом і Джолі за дітей не вщухає

25 листопада 2019, 16:10 comments2105
Поділіться публікацією:
Бред Пітт звинуватив Анджеліну Джолі в «отруєнні» дітей

Ще пару років тому Анджеліну Джолі і Бреда Пітта називали найкрасивішою парою Голлівуду, адже в їхній родині панував спокій і любов. Але зараз у ЗМІ з'являється все більше інформації щодо скандалів між екс-подружжям, яке продовжує ділити опіку над своїми дітьми. Про це повідомляє видання Galpost.

Після того, як 44-річна актриса Анджеліна Джолі заявила, що затаїла на свого екс-чоловіка образу через те, що він перевернув їхнє життя догори дном, Бредд Пітт також висунув звинувачення в її сторону. Актор вважає, що Джолі "отруює" дітей, налаштовуючи їх проти нього, щоб вони припинили з батьком всяке спілкування. Також вона заявляє, що діти ненавидять Пітта і не хочуть його бачити.

Голлівудський секс-символ не збирається вірити в цю брехню, і рішуче налаштований боротися за спілкування зі своїми дітьми. У 2019 році суд дозволив Бреду Пітту проводити з ними більше часу, незважаючи на те, що Джолі була проти такого рішення.

Відомо, що Пітт хоче забрати до себе дітей на День подяки, який відбудеться 28 листопада. За винятком сина Меддокса, який зараз навчається в Південній Кореї і навряд чи повернеться додому на свято. Але ЗМІ повідомляють, що у Пітта з Меддоксом досить напружені стосунки, і вони майже не спілкуються.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Анджеліна Джолі хоче назавжди покинути Америку і жити в іншій країні, але зараз вона цього зробити не може.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!