Дружина Тімберлейка відреагувала на чутки про зраду чоловіка

Джастін Тімберлейк запевняє, що не зраджував своїй дружині

38-річний американський співак і актор Джастін Тімберлейк в 2012 році пов'язав себе узами шлюбу з актрисою Джесікою Біл. Вони разом вже 7 років і пару вважають однією з найміцніших в Голлівуді. Але днями шанувальники зірвокого сімейства серйозно занервували, адже артиста запідозрили у зраді.

Відомо, що актор зараз знаходиться в Новому Орлеані на зйомках фільму, де виконує головну роль разом з актрисою Алішею Уейнрайт. Після робочого дня пару помітили в барі на одній з вечірок, де вони розмовляли і ніжно трималися за руки, при чому Тімберлейк був без обручки.


Фотографії відразу ж потрапили в мережу і опинилися у дружини Тімберлейка, яка не стала ігнорувати ситуацію і прокоментувала чутки про зраду. Джессіка Біл повідомила, що їй дуже неприємна така поведінка чоловіка, але вона розуміє, що Джастін перебрав з алкоголем і просто захопився.

Представники акторів також стали на їх захист, запевняючи громадськість у тому, що між Тімберлейком і Алішею тільки дружні відносини і нічого більше. "Коханка" актора поки ніяк не прокоментувала чутки про їх роман.

До речі, близький друг Джастіна повідомив, що їхній шлюб настільки міцний, що вони впораються з будь-якими непорозуміннями. Подружжя вирішило забути цей інцидент і жити щасливо далі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-чоловік Слави з групи "НеАнгели" Едгар Камінський назвав одну з причин їхнього розлучення.