Головна Новини Зірки скандал Дружина Тімберлейка відреагувала на чутки про зраду чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Тімберлейка відреагувала на чутки про зраду чоловіка

Джастін Тімберлейк запевняє, що не зраджував своїй дружині

27 листопада 2019, 13:40 comments5268
Поділіться публікацією:
Дружина Тімберлейка відреагувала на чутки про зраду чоловіка

38-річний американський співак і актор Джастін Тімберлейк в 2012 році пов'язав себе узами шлюбу з актрисою Джесікою Біл. Вони разом вже 7 років і пару вважають однією з найміцніших в Голлівуді. Але днями шанувальники зірвокого сімейства серйозно занервували, адже артиста запідозрили у зраді.

Відомо, що актор зараз знаходиться в Новому Орлеані на зйомках фільму, де виконує головну роль разом з актрисою Алішею Уейнрайт. Після робочого дня пару помітили в барі на одній з вечірок, де вони розмовляли і ніжно трималися за руки, при чому Тімберлейк був без обручки.

0gGmcOSETd042UlpseYkEg7OA.jpg

Фотографії відразу ж потрапили в мережу і опинилися у дружини Тімберлейка, яка не стала ігнорувати ситуацію і прокоментувала чутки про зраду. Джессіка Біл повідомила, що їй дуже неприємна така поведінка чоловіка, але вона розуміє, що Джастін перебрав з алкоголем і просто захопився.

Представники акторів також стали на їх захист, запевняючи громадськість у тому, що між Тімберлейком і Алішею тільки дружні відносини і нічого більше. "Коханка" актора поки ніяк не прокоментувала чутки про їх роман.

До речі, близький друг Джастіна повідомив, що їхній шлюб настільки міцний, що вони впораються з будь-якими непорозуміннями. Подружжя вирішило забути цей інцидент і жити щасливо далі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-чоловік Слави з групи "НеАнгели" Едгар Камінський назвав одну з причин їхнього розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!