Головна Новини Зірки скандал Нова зачіска Майлі Сайрус розчарувала прихильників
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова зачіска Майлі Сайрус розчарувала прихильників

Стиліст співачки отримала багато негативних коментарів

27 листопада 2019, 22:45 comments3622
Поділіться публікацією:
Нова зачіска Майлі Сайрус розчарувала прихильників

Всесвітньо відома американська співачка Майлі Сайрус часто експериментує із зовнішністю, особливо це стосується волосся. Так, на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографію з новою стрижкою. Цього разу артистка з'явилася блондинкою зі стрижкою маллет, яка по всій видимості, їй дуже подобається. Однак шанувальники не оцінили такий образ.

У публікації Майлі відмітила свого стиліста Селлі Хершбергер, на адресу якої посипалася купа негативних коментарів: "я такої жахливої стрижки ще ніколи не бачила", "і ви називаєте себе перукарем?". У свою чергу Хершбергер пояснила, що вся справа в укладці, а суворою цю зачіску зробив утюжок для випрямлення волосся. А також додала: "це модна маллет, яка виглядає дуже круто, але це те, в чому ви, видно, погано розбираєтеся"

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна британська співачка Адель нещодавно розлучилася з чоловіком Саймоном Конеки. Однак, після розриву відносин співачка не впала в депресію, а навпаки зайнялася своїм здоров'ям. Артистка повністю змінила свій спосіб життя, і вже схудла на 8 кілограмів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!