Головна Новини Зірки скандал Хейлі Бібер розповіла, чи ворогує зі співачкою Селеною Гомес
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер розповіла, чи ворогує зі співачкою Селеною Гомес

Багато шанувальників припускають. що між Хейлі і Селеною йде ворожнеча

6 грудня 2019, 18:40 comments4870
Поділіться публікацією:
Хейлі Бібер розповіла, чи ворогує зі співачкою Селеною Гомес

Життя 23-річної американської моделі Хейлі Болдуін зараз під пильною увагою камер, адже у цьому році вона зіграла весілля з відомим співаком Джастіном Бібером. Однак, шанувальників цікавить не так її особисте життя, як ворожнеча з екс-коханою чоловіка Селеною Гомес. Нещодавно співачка зізналася, чи є насправді між ними конфлікт. Про це повідомляє видання E!

Після того, як Джастін і Хейлі офіційно зіграли весілля, колишня кохана співака Селена Гомес випустила два треки, після тривалої перерви у своїй кар'єрі. По текстам пісень стало зрозуміло, що адресовані вони Джастіну Біберу, з яким Гомес зустрічалася з перервами близько 8 років. Цими треками співачка вирішила поставити крапку в минулих відносинах і почати нове життя.

Але у ЗМІ все частіше з'являються чутки про те, що через ці пісні між Селеною і Хейлі почалася ворожнеча. Екс-кохана Бібера відреагувала на такі заяви шанувальників і зазначила, що не планує "воювати" з дружиною Джастіна. І тільки нещодавно, сама модель вирішила прокоментувати цю ситуацію, не називаючи імен.

Хейлі Бібер пояснила, що в соціальних мережах люди спеціально створюють це середовище для ворожнечі, вони придумують фальшиву драму, щоб "натравити" жінок одну проти одної, роблячи фейкові новини. Модель заявила, що це потрібно припинити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Хейлі Бібер прокоментувала свою вагітність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!