Головна Новини Зірки скандал Зірка серіалу «Щасливі разом» може сісти у в'язницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «Щасливі разом» може сісти у в'язницю

Актрисі загрожує до трьох років в'язниці

23 грудня 2019, 14:25 comments3369
Поділіться публікацією:
Зірка серіалу «Щасливі разом» може сісти у в'язницю

39-річна російська актриса Наталя Бочкарьова, яка отримала велику популярність завдяки серіалу "Щасливі разом" потрапила в серйозний скандал. Зараз знаменитість перебуває під підпискою про невиїзд і може потрапити за ґрати. Про це повідомляє видання "СтарХіт".

Відомо, що Бочкарьову позбавили водійських прав майже на два роки, а також їй виписали штраф у сумі 30 тисяч рублів (більше 11 тис. гривень) за те, що вона відмовилася проходити перевірку на наявність алкоголю і наркотичних речовин в крові. Скандал навколо російської актриси почалася ще у вересні, коли машину зірки зупинили співробітники дорожньо-патрульної служби і відчули запах алкоголю, а також знайшли в авто порошкоподібну речовину.

Однак, сама Бочкарьова спростовує інформацію про те, що у неї були вилучені наркотики. Актриса стверджує, що хтось придумав цю історію і захотів на ній просто заробити.

Інсайдер ж повідомляє, що зірку серіалу "Щасливі разом" звинувачують у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні без мети збуту наркотичних засобів. Якщо її провина буде доведена в суді, їй загрожує до трьох років в'язниці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірку американського серіалу "Відчайдушні домогосподарки" посадили у в'язницю за дачу хабара.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!