Головна Новини Зірки скандал Рената Литвинова потрапила під машину в центрі Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Рената Литвинова потрапила під машину в центрі Москви

Інцидент стався в день народження артистки

12 січня 2020, 17:47 comments2965
Поділіться публікацією:
Рената Литвинова потрапила під машину в центрі Москви

Відома російська актриса і драматург Рената Литвинова потрапила в ДТП. Як передає Telegram-канал Mash, інцидент стався в центрі Москви. У повідомленні йдеться, що сьогодні, 12 січня, теле-зірці виповнилося 53 роки, і в своє свято вона вирішила погуляти по вулицях російської столиці.

Але, мабуть, вона опинилася не в той час, не в тому місці. Так, біля ресторану швидкого харчування "Макдональдс" на неї наїхав автомобіль. Відомо, що за кермом автівки знаходилась жінка, яка зникла з місця ДТП. Проте через півгодини правоохоронці правопорушницю затримали і допитали.
"Зараз співробітники ДІБДР проводять перевірку по ДТП на Тверському бульварі, де збили актрису. За словами дівчини, яка сиділа за кермом автомобіля "мерседес", вона дійсно скоїла наїзд на жінку, а після зіткнення зникла з місця аварії. Зараз на місці працюють інспектори патрульної служби, з'ясовують всі обставини",- йдеться в повідомленні.

У результаті аварії, Рената отримала пошкодження кінцівок. На місце події приїхали лікарі швидкої допомоги, вони моментально надали екстрену допомогу актрисі, попередньо діагностував травми руки і ноги.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відома модель голою випала з вікна в центрі Москви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!