Головна Новини Зірки скандал Відому українську ведучу намагалися пограбувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому українську ведучу намагалися пограбувати

У ведучої намагалися вкрасти гаманець

14 січня 2020, 14:10 comments2830
Поділіться публікацією:
Відому українську ведучу намагалися пограбувати

Ведуча телепередачі "Все буде добре" Надія Матвєєва розповіла, як ледь не стала жертвою грабіжників, але завдяки своїй пильності, зуміла налякати злодія.

Знаменитість прогулювалася в підземному магазині в центрі Києва, коли відчула щось "недобре" в сумці. Вона різко обернулася і побачила трьох жінок циганської зовнішності, при чому вона помітила їх трохи раніше. Одна з них простягнула ведучій гаманець, коли та загрозливо запитала: "Вкрали?". Але жінка заявила, що грабіжником виявився хлопець, який втік.

Після цього, Матвеєва ще раз переглянула сумку, щоб переконатися, чи всі речі на місці. Ведуча звернулася до підписників і нагадала, що в людних місцях варто уважно дивитися за особистими речами, зокрема сумку необхідно щільно закрити і тримати в полі свого зору. А для гаманця, мобільного телефону та інших цінних речей повинна бути окрема кишеня або відділення сумки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що знаменита акторка Руслана Писанка розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею на київському вокзалі. Артистку хотіли пограбувати цигани, вони розкрили їй рюкзак, але вкрасти нічого не встигли, тому що вчасно підбіг чоловік знаменитості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!