Творці "Друзів" розповіли, чи варто чекати перезавантаження серіалу

Ситком визнано одним з кращих комедійних серіалів в історії

Виконавчий продюсер серіалу "Друзі" Марта Кауфман спростувала можливість продовження зйомок культового серіалу.

"Ні, ми не будемо робити перезавантаження. Шоу розповідало про тей час в житті, коли вашою родиною є друзі. Немає сенсу показувати героїв, чиєю сім'єю стали другі половинки і діти. Ніщо не перевершить той серіал, який ми вже зняли", - заявила сценаристка.

Продюсери, які працювали над створенням серіалу повністю погодилися з таким рішенням, додавши, що вони не бачать сенсу повертати на екрани перезавантаження "Друзів". На їхню думку, ситком вийшов саме в такому вигляді, в якому його хотілося зняти.

Творці серіалу також відкрили подробиці деяких змін в ході зйомок. Приміром, Моніка і Чендлер не повинні були стати парою. За задумом сценаристів, вони провели б одну ніч разом і повернулися до колишньої дружби. Однак реакція глядачів на відносини Моніки і Чендлера у шанувальників серіалу була настільки бурхливою, що продюсери прийняли рішення продовжувати цю любовну лінію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в мережі з'явилися фотографії зі зйомок продовження популярного в 90-х серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210".