Головна Новини Зірки шоу бізнес «Еммі-2019»: визначено найгірші вбрання знаменитостей
commentss НОВИНИ Всі новини

«Еммі-2019»: визначено найгірші вбрання знаменитостей

Не всі гості змогли вдало підібрати образ на захід

23 вересня 2019, 16:30 comments3207
Поділіться публікацією:
«Еммі-2019»: визначено найгірші вбрання знаменитостей

У ніч на 23 вересня в Лос-Анджелесі пройшла церемонія нагородження головної телевізійної премії "Еммі". За традицією, представники кіноіндустрії демонстрували свої розкішні наряди на червоній доріжці.

Деякі з суконь знаменитостей були настільки невдало підібрані, що увійшли в п'ятірку найгірших луків церемонії.

Джаміла Джаміль

Відома актриса і телеведуча одягла на захід бірюзове плаття від американського бренду Monique Lhuillier, чим викликала хвилю обурення. Модні критики вказали на невдалий вибір пишної спідниці, яка приховала від фотографів талію дівчини.

picture

Кім Кардаш'ян

Образ світської левиці багато хто оцінив, як жахливо нудний. Кім прийшла в чорній оксамитовій сукні від Vivienne Westwood та підкреслила її масивним ланцюжком на шиї. Однак таке вбрання не викликало "вау-ефекту" ні у гостей церемонії, ні у преси.

picture

Наталі Еммануель

Зірка популярного серіалу "Гра престолів" вибрала для вечора сукню від італійського будинку моди Fendi. Романтичний образ повинен був підкреслити красу актриси, але трикутна вставка в зоні декольте на сукні візуально збільшили плечі дівчини, а стрази "додали" зайвого об'єму стегон.

picture

Емі Адамс

Сукню американської актриси на заході розкритикували найбільше. "Нудний" коричневий колір і чорна сітка зверху з об'ємними деталями, не змогли підкреслити ні зовнішність, ні фігуру 45-річної зірки. Трендові об'ємні рукава не врятували ситуацію.

picture

Рейчел Броснахан

29-річна актриса з'явилася перед фотографами в сукні з відкритою спиною та вирізом від ліванського модного будинку Elie Saab. На думку експертів, наряд виглядав настільки незвично, що не зміг підкреслити всі принади знаменитості.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що серіал "Гра престолів" поставив рекорд на Emmy.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!