Головна Новини Зірки шоу бізнес Заслужена артистка Росії попросила Зеленського пустити її в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Заслужена артистка Росії попросила Зеленського пустити її в Україну

У 2017 році влада України виконала прохання Корольової частково - їй дозволили приїхати на похорон своєї бабусі

16 жовтня 2019, 19:08 comments8809
Поділіться публікацією:
Заслужена артистка Росії попросила Зеленського пустити її в Україну

Відома співачка, застуженная артистка Росії Наталя Корольова направила листа на ім'я президента України Володимира Зеленського з проханням скасувати заборону СБУ від 2016 року, яка не давала їй в'їжджати на територію країни. Про це пише видання 24tv.ua.

Російська співачка українського походження запевняє, що всі звинувачення, висунуті проти неї, сфабриковані. Корольова зазначає, що повідомлення ЗМІ про її виступи у Криму, після окупації півострова, не правдиві. Також артистка заявила, що протягом всієї своєї кар'єри завжди прославляла Україну, не соромлячись свого походження.

"Я – Наташа Корольова. Я, виступаючи на території всіх пострадянських країн, уособлюю, як ніхто інший, темперамент, колорит і дух України. Я не забуваю нагадувати про те, хто я за походженням. Мене ж звинуватили у веденні діяльності, спрямованої на втручання у внутрішні справи країни", — зазначає Королева.

У 2017 році, коли померла її бабуся, артистка також зверталася до української влади з проханням зняти заборону на в'їзд в країну. Тоді її прохання виконали частково – приїхати на похорон їй дозволили. Тепер Корольова вирішила спробувати знову.

"До влади прийшли молоді і порядні люди. Я направила лист президенту України з проханням скасувати заборону СБУ від 2016 року. Я прошу дозволити в'їзд на мою історичну Батьківщину", — додала співачка.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що моніторингова місія ООН з прав людини закликала Верховну Раду ініціювати закриття сайту "Миротворець".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!