Головна Новини Зірки шоу бізнес Нікі Мінаж записує спільну пісню з Адель
commentss НОВИНИ Всі новини

Нікі Мінаж записує спільну пісню з Адель

Коли відбудеться прем'єра спільної роботи, не уточнюється

16 жовтня 2019, 18:45 comments1948
Поділіться публікацією:
Нікі Мінаж записує спільну пісню з Адель

Американська реперка Нікі Мінаж записує спільну композицію з британською виконавицею Адель. Про це Мінаж розповіла в інтерв'ю etonline.

Співачка повідомила, що Адель змусила її  заприсягтися, що інформація про спільну композицію буде в секреті, але Нікі Мінаж не змогла це довго приховувати. Також співачка зазначила, що у них уже є відзняте відео під композицію.

Нагадаємо, що Адель — британська співачка, рекордсменка Книги рекордів Гіннесса за зростанням популярності, улюблениця мільйонів.  Її виступи не супроводжуються яскравими шоу, на сцені виконавиця "розмовляє" з глядачем тільки рухами рук і майже завжди однаковим виразом обличчя.  

Адель по кілька разів на рік штурмує рейтинги і хіт-паради, то пропадає зі сцени.  Навіть без запису нових композицій, співачка залишається однією з найбільш високооплачуваних в Великобританії, а видання Billboard включило одну з найбільш продаваних виконавців у світі в число претендентів на звання "Артист десятиліття".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", співачка Нікі Мінаж оголосила про завершення кар'єри. За словами 36-річної співачки, вона прийняла таке рішення, щоб приділити більше часу сім'ї. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!