Головна Новини Зірки шоу бізнес Музична група з США зняла кліп у в'язниці під Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Музична група з США зняла кліп у в'язниці під Києвом

За словами продюсера кліпу, 12 арештантів добровільно погодилися взяти участь у зйомках

18 жовтня 2019, 14:20 comments2343
Поділіться публікацією:








Музична група з США зняла кліп у в'язниці під Києвом

В колонії суворого режиму, яка розташована під Києвом, відбулися зйомки кліпу американської групи Slenderbodies на пісню Arrival. Про це повідомляє видання The Village.

"Нам написали колеги з Лондона і запропонували зняти досить-таки нестандартний кліп, в якому головною локацією буде в'язниця, а актори – справжнісінькі в'язні. Серед всіх інших завдань, ми поставили перед собою мету зруйнувати всілякі стереотипи про місця позбавлення волі", — зазначила продюсер Даша Дерягіна.

Зйомки відео проходили в колонії строго режиму в Київської області. Як відомо, там відбувають покарання арештанти, які отримали максимальний строк позбавлення волі – 15 років.

"Наш приїзд дуже здивував ув'язнених – вони були шоковані. Спочатку ми ознайомилися з правилами в'язниці, а потім запропонували взяти арештантам участь у кліпі, хотілося, щоб вони самі проявили ініціативу. Так і сталося. У кліпі захотіло взяти участь 12 чоловік, які і стали його головними героями", — додала Дерягіна.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в міській раді Нью-Йорка схвалений план, який передбачає ліквідацію в'язниці Райкерс, яка вважається найбільшою у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!