Головна Новини Зірки шоу бізнес Мене здивувало запрошення виступити в Росії, - Ірина Федишин
commentss НОВИНИ Всі новини

Мене здивувало запрошення виступити в Росії, - Ірина Федишин

Співачка також спростувала чутки про можливий дует з Олегом Вінником

18 жовтня 2019, 16:04 comments2911
Поділіться публікацією:
Мене здивувало запрошення виступити в Росії, - Ірина Федишин

Популярна українська співачка Ірина Федишин розповіла, що була дуже здивована, коли отримала запрошення виступити в Росії. Про це артистка поділилася з виданням "Сегодня".

"Так уже склалося, що в Україні дуже багато російськомовного населення. Я щаслива, що поступово це змінюється. Я ні в якому разі не засуджую тих громадян, які говорять по-російськи. Коли я гастролюю по різних містах України, пісні українською мовою сприймаються слухачами на ура", — зазначила співачка.

Федишин додала, що не проти російської мови, але у мене відразу ж виникає асоціація з Росією – це дуже болюча тема, як для мене, так і для всієї країни.

"Мене кілька разів запрошували виступити в Росії. Я була здивована, навіщо Росії Ірина Федишин? Безумовно, я відмовилася, у мене є своя громадянська позиція, — підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український поп-співак Олег Винник потрапив у базу сайту "Миротворець". Причиною внесення в чистилище стало те, що він знявся у флешмобі з російськими зірками, що підтримали політику Кремля щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!