Головна Новини Зірки шоу бізнес «Время і Стекло» презентували зухвалий кліп на пісню «Лох»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Время і Стекло» презентували зухвалий кліп на пісню «Лох»

У кліпі оживають найяскравіші тренди 2000-х

29 жовтня 2019, 12:55 comments3836
Поділіться публікацією:








«Время і Стекло» презентували зухвалий кліп на пісню «Лох»

Популярна українська група "Время і Стекло" не перестає дивувати шанувальників своїми яскравими і зухвалими кліпами. Відеороботу на пісню "Лох" опублікували на офіційному YouTube-каналі групи 2 години тому, і вона вже зібрала понад 85 тис. переглядів.

Сюжет кліпу переносить глядачів у 2000-х років, де в моді були короткі міні, total denim, лакові куртки і велика кількість непоєднуваних аксесуарів.

Солістка групи Надя Дорофєєва з'являється в образі типової для того часу довгоногої блондинки, яка копіює стиль Крістіни Агілери, власниці салону краси і зухвалої койотки. Позитив також "приміряв" кілька різних образів: стиліста по волоссю, фейсконтрольщика нічного клубу, бед боя на крутому Ferrari і бармена.

Пісня вийшла дуже запальною і танцювальної, як і інші композиції поп-групи. Режисирувала роботу відомий кліпмейкер Таня Муіньо, яка користується великим успіхом не тільки в Україні, але і за кордоном.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в липні поточного року українська група "Время і Стекло" випустила свій новий альбом під назвою "VISLOVO".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!