Головна Новини Зірки шоу бізнес Хеллоуїн 2019: найяскравіші образи зірок шоу-бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Хеллоуїн 2019: найяскравіші образи зірок шоу-бізнесу

Наймістичніше свято – Хеллоуїн, прийнято відзначати в ніч з 31 жовтня на 1 листопада

31 жовтня 2019, 17:55 comments2084
Поділіться публікацією:
Хеллоуїн 2019: найяскравіші образи зірок шоу-бізнесу

Як відомо, наймістичніше свято – Хеллоуїн прийнято відзначати в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Багато світових знаменитостей з великою відповідальністю підходять до вибору образу, макіяжу та костюма безпосередньо. Поки невідомо, в яких костюмах з'являться голлівудські зірки в ці вихідні на вечірці. Не складно припустити, що шанувальникам буде, на що подивитися на сторінках своїх кумирів в Instagram. Видання "Коментарі" вирішили нагадати, якими костюмами знаменитості запам'яталися суспільству в минулому році.

У минулому році найбільш епатажний костюм був у німецької топ-моделі Хайді Клум. На святкування Хеллоуїна дівчина прийшла разом зі своїм коханим, музикантом Томом Каулитцем. Пара з'явилася на публіці в образі головних героїв мультфільму "Шрек" — принцеси Фіони і Шрека.

Ще дуже яскрава зовнішність була у Дженніфер Лопес. Вона зі своїм супутником Каспером Смартом вирішила "поринути в пітьму", зробивши похмурий макіяж в темних тонах. По їх зовнішньому вигляду неважко було зрозуміти, що вони вибрали образ скелетів.



Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 36-річна скандальна реп-виконавиця Нікі Мінаж продемонструвала шанувальникам образ, який вибрала для святкування Хеллоуїна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!