Головна Новини Зірки шоу бізнес Танці на барній стійці: Леді Гага стала подружкою нареченої
commentss НОВИНИ Всі новини

Танці на барній стійці: Леді Гага стала подружкою нареченої

Весільна церемонія проходила на пляжі в Мексиці

18 листопада 2019, 14:50 comments1512
Поділіться публікацією:
Танці на барній стійці: Леді Гага стала подружкою нареченої

Епатажна американська співачка Леді Гага стала подружкою нареченої. На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася, що її краща подруга і персональний візажист Сара Танно вийшла заміж. Відомо, що торжество, подробицями якого Гага активно ділилася у себе в соцмережах, проходило на пляжі в жаркій Мексиці.

Так, одну з фотографій Гага підписала: "мої близькі друзі одружилися. Час повеселитися". Після чого, одягнена в рожеву атласну сукню співачка, поділилася з фоловерами своїми пристрасними танцями. На публікаціях видно, як наречена і її подружка забралися на барну стійку.

Варто відзначити, що Гага заради весілля своєї подруги кинула всі свої справи і прилетіла до Мексики, а також пожертвувала блондинистим кольором волосся, перефарбувавши їх в тон сукні — рожевий колір.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відома американська модель Victoria's Secret Девон Віндзор вийшла заміж за кубинця. Девон запросила на весілля своїх подруг-моделей, серед яких були колишня "Міс Всесвіт 2012" та "Міс США".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!