У новонародженого сина репера Тіматі з'явився аккаунт в Instagram

На сторінку вже підписалися 250 користувачів

У російського репера Тіматі та моделі Анастасії Решетової трохи більше місяця тому народився син. Однак зіркові батьки вирішили, що Ратміру Юнусова вже пора завести аккаунт в Instagram, в якому вказана дата його народження (16.10.2019), вага (3700 м) і зріст (54 см). На сьогоднішній день на сторінку малюка підписалися 250 користувачів.

Відомо, що сторінку Ратміра ведуть його батьки, викладаючи в мережу фото і відео дитини з членами сім'ї. Так, серед 40 публікацій, є знімки хлопчика з батьками, бабусею Сімоною (мати Тіматі), старшою сестрою Алісою (дитина репера від попереднього шлюбу), а також з дідусем і тіткою.

Варто відзначити, що Решетова активно веде свій блог в Instagram, вона часто ділиться зі своїми підписниками порадами і фотографіями з особистого архіву. Репер також не відстає від своєї дружини, радуючи своїх шанувальників публікаціями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нинішня і колишня жінки репера Тіматі разом знялися в рекламі. Блондинка і брюнетка рекламували зволожуючі засоби, позуючи з двома живими зміями.