Головна Новини Зірки шоу бізнес Віра Брежнєва не стала заперечувати розлучення з Меладзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Віра Брежнєва не стала заперечувати розлучення з Меладзе

Чутки про розлучення Брежнєвої і Меладзе ходять вже давно

23 листопада 2019, 12:10 comments5087
Поділіться публікацією:
Віра Брежнєва не стала заперечувати розлучення з Меладзе

37-річна українська поп-співачка Віра Брежнєва не перестає дивувати шанувальників своїми яскравими і сексуальними фотографіями. Але її підписники в Instagram помітили, що артистка видалила з мережі всі знімки зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, чим ще більше підігріла чутки про їх розлучення.

Відомо, що пара одружилася ще в 2015 році, хоча про їх любовний роман мова ходила вже кілька років. Музичний продюсер Костянтин Меладзе розлучився зі своєю дружиною, з якою прожив у шлюбі 19 років і почав відносини з Вірою Брежнєвої. Але його екс-дружина заявила, що чоловік зраджував їй з артисткою протягом 10 років.

Нещодавно в мережі з'явилися чутки про те, що Костянтин Меладзе закрутив роман зі своєю підопічною, учасницею групи "ВІА Гра" Ерікою Герцег, але дівчина спростувала подібні заяви, зазначивши, що заручена з іншим чоловіком. Віра Брежнєва також у соціальній мережі жартома написала про те, що захоплюється своїм чоловіком, який крім роботи і дому встигає "погулювати" з іншою жінкою.

Співачка неодноразово говорила про те, що вони з Меладзе разом і у них все добре. Але після того, як вона видалила з ним всі фото, підписники не втомлюються піднімати тему про їх розлучення. Віра різко відреагувала на один з таких коментарів і відповіла: "Вас це так хвилює?".

f4QjE_LFmnwAnUY9FQdA6K2G3.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-чоловік учасниці групи "Неангели" Едгар Камінський розповів, що послужило причиною їх розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!