Головна Новини Зірки шоу бізнес Кім Кардашьян переконала фанатів, що у неї шість пальців на нозі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян переконала фанатів, що у неї шість пальців на нозі

Шанувальники обговорюють фото, яке було зроблено на червоній доріжці

23 листопада 2019, 12:50 comments1955
Поділіться публікацією:
Кім Кардашьян переконала фанатів, що у неї шість пальців на нозі

Днями американська актриса і фотомодель Кім Кардашьян спантеличила своїх фанатів. Так, на церемонію нагородження American Influencer Awards, яка відбулася в Голлівуді, зірка прийшла в обтягуючій червоній сукні Dior і відкритих босоніжках Manolo Blahnik.

На фотографіях, де Кім позує на червоній доріжці, шанувальники розгледіли, що у неї шість пальців. Підписники моделі впевнені: фотографії — без фотошопу. Хоча деякі припускають, що таким чином Кардашьян відповіла на жарти на свою адресу. Нагадаємо, влітку на знімках для реклами свого аромату дівчина перестаралася з фоторедактором і в результаті на фото на її лівій нозі з'явився шостий палець. І ось, вже багато часу фанатів мучить питання про те, як їй вдалося домогтися такого ефекту на фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна модель Кім Кардашьян посварилася зі своєю сестрою через цукор. Відомо, що Кім хотіла влаштувати вечірку для своїх дітей в стилі "Цукеркова країна". Однак старша сестра зірки, Кортні Кардашьян виступила проти цукерок з харчовими барвниками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!