Головна Новини Зірки шоу бізнес Влад Яма розкритикував переможців шоу «Танці з зірками»
commentss НОВИНИ Всі новини

Влад Яма розкритикував переможців шоу «Танці з зірками»

Влад Яма вважає, що перемогу на шоу заслужила інша пара

26 листопада 2019, 16:20 comments3394
Поділіться публікацією:
Влад Яма розкритикував переможців шоу «Танці з зірками»

Минулої неділі, 24 листопада, відбувся фінал популярного телешоу "Танці з зірками" і глядачі нарешті дізналися імена переможців. Ними стали хореограф Євген Кот та його партнерка – українська співачка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина.

Пара почала дивувати своїми яскравими постановками та професіоналізмом ще з самого початку проекту, тому глядачі віддали їм свою підтримку та любов. Незважаючи на те, що судді шоу пророкували перемогу іншій парі, Ксенія Мішина та Євген Кот отримали свої заслужені кубки.

Один з членів журі, відомий хореограф Влад Яма прокоментував перемогу пари, зазначивши, що останні 3-4 ефіри їх виступи ставали все гірше. Вони перестали дивувати, а з переможцями, на його думку, так не повинно бути. Яма вважає, що кубок заслужила пара Різатдінової та Прохорова, але акторська майстерність Ксенії Мішиної та велика підтримка прихильниць Євгена Кота не дали іншим учасникам жодного шансу на перемогу.

Нагадаємо, що друге місце в телешоу "Танці з зірками" зайняли гімнастка Ганна Різатдінова і Олександр Прохоров, третє — актриса Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса Ксенія Мішина розповіла, чому напередодні весілля втекла від нареченого, будучи від нього вагітною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!