Головна Новини Зірки шоу бізнес Молода пасія Ді Капріо прокоментувала їх різницю у віці
commentss НОВИНИ Всі новини

Молода пасія Ді Капріо прокоментувала їх різницю у віці

Різниця у віці у пари становить 23 роки

4 грудня 2019, 17:35 comments2781
Поділіться публікацією:
Молода пасія Ді Капріо прокоментувала їх різницю у віці

22-річна американська модель Каміла Моронне, яка з 2017 року зустрічається з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, вперше прокоментувала їх різницю у віці. Про це повідомляє видання Los Angeles Times.

Пара намагається не привертати увагу преси, тому не часто з'являється на публіці разом. Однак шанувальники не перестають обговорювати їх роман і все частіше роблять акцент на їх 23-річній різниці у віці. Мабуть, Камілі набридли пусті балачки, і вона вирішила висловитися з приводу відносин з Ді Капріо.

Юна модель вважає, що кожна людина сама повинна вибирати, з ким їй зустрічатися. Вона зазначила, що в Голлівуді і в світовій історії є безліч пар, які разом, незважаючи на велику різницю у віці.

Відомо, що зараз дівчина активно займається кінематографом і вже встигла знятися в кількох фільмах. Камілла хоче, щоб люди сприймали її не як дівчину відомого актора, а як особистість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нещодавно Леонардо Ді Капріо помітили на побаченні з коханою, пара каталася на велосипедах по вулицях Нью-Йорка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!