Дан Балан розповів, навіщо Тіна Кароль телефонує йому по ночах

Артисти прокоментували чутки про їхній роман

Не так давно 34-річна українська виконавиця Тіна Кароль і 40-річний молдавський музикант Дан Балан заспівали дуетом. Проте, шанувальники артистів підозрюють, що їх об'єднує не тільки творчість. Чутки про роман Балана і Кароль підігрів і їх спільний виступ на М1 Music Awards 2019, де вони виконали ліричну композицію "Додому".

Так, в інтерв'ю популярній телеведучій Каті Осадчій молдаванин зізнався в тому, що дійсно спілкується з Тіною. Крім того, поп-діва з легкістю може зателефонувати йому вночі.

"Як-то Тіна подзвонила мені в три години ночі, я вже спав, а вона мені каже: "Є ідея – що якщо у нас буде один мікрофон на двох?", а я відповів: "Тіна, давай спати, а вже вранці обговоримо всі ці ідеї". Вранці відкриваю очі і бачу, як ми співаємо на сцені з одним мікрофоном" – поділився Дан Балан.

І це, за словами Балана, не єдиний випадок. Так, він першим дізнався про те, що Тіна Кароль втратила всі свої концертні вбрання: "Третю ніч дзвонить, плачучи в трубку: "Сукні з Лос-Анджелеса ніде немає". Шукали усіма шляхами, я вже не спав всю ніч ".

Осадча також не могла обминути й таке провокаційне, цікавляче всіх питання "Між ними романтичні відносини або просто залицяння?", на що співак відповів загадково: "Звичайно роман... написаний рукою генія".

Ірина Шейк натякнула на роман з фотографом Рованом Пап'є.