Головна Новини Зірки шоу бізнес Дан Балан розповів, навіщо Тіна Кароль телефонує йому по ночах
commentss НОВИНИ Всі новини

Дан Балан розповів, навіщо Тіна Кароль телефонує йому по ночах

Артисти прокоментували чутки про їхній роман

8 грудня 2019, 12:50 comments4421
Поділіться публікацією:








Дан Балан розповів, навіщо Тіна Кароль телефонує йому по ночах

Не так давно 34-річна українська виконавиця Тіна Кароль і 40-річний молдавський музикант Дан Балан заспівали дуетом. Проте, шанувальники артистів підозрюють, що їх об'єднує не тільки творчість. Чутки про роман Балана і Кароль підігрів і їх спільний виступ на М1 Music Awards 2019, де вони виконали ліричну композицію "Додому".

Так, в інтерв'ю популярній телеведучій Каті Осадчій молдаванин зізнався в тому, що дійсно спілкується з Тіною. Крім того, поп-діва з легкістю може зателефонувати йому вночі.

"Як-то Тіна подзвонила мені в три години ночі, я вже спав, а вона мені каже: "Є ідея – що якщо у нас буде один мікрофон на двох?", а я відповів: "Тіна, давай спати, а вже вранці обговоримо всі ці ідеї". Вранці відкриваю очі і бачу, як ми співаємо на сцені з одним мікрофоном" – поділився Дан Балан.

І це, за словами Балана, не єдиний випадок. Так, він першим дізнався про те, що Тіна Кароль втратила всі свої концертні вбрання: "Третю ніч дзвонить, плачучи в трубку: "Сукні з Лос-Анджелеса ніде немає". Шукали усіма шляхами, я вже не спав всю ніч ".

Осадча також не могла обминути й таке провокаційне, цікавляче всіх питання "Між ними романтичні відносини або просто залицяння?", на що співак відповів загадково: "Звичайно роман... написаний рукою генія".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ірина Шейк натякнула на роман з фотографом Рованом Пап'є.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!