Головна Новини Зірки шоу бізнес Каменських та Полякова пристрасно поцілувалися на публіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Каменських та Полякова пристрасно поцілувалися на публіці

Співачки здивували фанатів несподіваною витівкою

8 грудня 2019, 13:45 comments3182
Поділіться публікацією:
Каменських та Полякова пристрасно поцілувалися на публіці

Українські поп-діви 32-річна Настя Каменських і 35-річна Оля Полякова стали суддями 10-го сезону музичного проекту "Х-фактор". Так, в одному з прямих ефірів артистки здивували своїх шанувальників пристрасним поцілунком.

Останнім часом у ЗМІ та серед фанатів ходили чутки про те, що співачки не знаходять спільну мову між собою, конфліктують. Однак пікантний момент, який зірки зафіксували на фото і виставили у себе в Insta-сторіс, говорить про зворотне.

Варто відзначити, що Каменських та Полякова з'явилися в ефірі в пристрасному одязі червоного кольору. Крім того, Настя навіть пофарбувала волосся в яскравий тон, а ось блондинка наділа терновий вінець на голову.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дан Балан і Тіна Кароль прокоментували чутки про їх роман. Чутки про роман артистів підігрів і їх спільний виступ на М1 Music Awards 2019, де вони виконали ліричну композицію "Додому". Так, в інтерв'ю популярній телеведучій Каті Осадчій молдавський співак розповів, навіщо українська поп-діва телефонує йому вночі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!