Головна Новини Зірки шоу бізнес «У мене так собаку звуть»: Нюшу висміяли за дивне ім'я доньки
commentss НОВИНИ Всі новини

«У мене так собаку звуть»: Нюшу висміяли за дивне ім'я доньки

Шанувальники Нюши не оцінили ім'я, яке вона дала своїй доньці

23 грудня 2019, 13:40 comments14911
Поділіться публікацією:
«У мене так собаку звуть»: Нюшу висміяли за дивне ім'я доньки

29-річна популярна російська співачка Нюша в минулому році народила дочку, але ретельно приховувала її обличчя та ім'я від громадськості. Тільки днями артистка розсекретила дитину, чим викликала у фанатів справжній шок. Про це повідомляє видання "СтарХіт".

Відомо, що співачка Нюша в 2017 році таємно вийшла заміж за російського чиновника Ігоря Сизова, а через рік народила йому первістка – доньку Сімбу. Представити світові дитину Нюша довго не наважувалася, але сьогодні у продажу з'явився грудневий номер журналу HELLO, де співачка позує на обкладинці зі своєю маленькою дочкою.

Артистка зізналася, що вони з чоловіком довго вибирали ім'я своєму первістку, тому що враховували всі фактори: знак зодіаку, рік, характер та інше. Нюша вважає, що це впливає на подальшу долю людини.

Але після того, як шанувальники зірки дізналися ім'я її дочки, почали його висміювати. Багато фоловерів в коментарях до посту написали: "А син буде — Пумба?", "У мене кіт Сімба", "Дивно, що вона дитині зі смішариків ім'я не вибрала", "У мене собачку так звуть". Але знайшлися і ті, хто підтримав співачку, зазначивши, що ім'я гарне. Користувачі Instagram також припустили, що Сімба – ласкаве прізвисько, а дочку насправді звуть Серафіма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!