Головна Новини Зірки шоу бізнес Forbes назвав найбагатших музикантів десятиліття
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав найбагатших музикантів десятиліття

Журнал Forbes підбиває підсумки року

24 грудня 2019, 17:30 comments1799
Поділіться публікацією:
Forbes назвав найбагатших музикантів десятиліття

Відоме американське видання опублікувало рейтинг музикантів останнього десятиліття, які можуть похвалитися високими доходами. Про це повідомляється на сайті Forbes.

Лідером списку став 54-річний американський репер, актор і продюсер Dr. Dre, який випустив свій останній альбом три роки тому і з початку тисячоліття ще не гастролював. Але при цьому його доходи становлять 950 млн доларів. Такий фінансовий успіх музиканта пов'язаний з його бізнесом, адже він володіє 20% акцій Beats (виробник навушників і динаміків – ред.), який є частиною компанії Apple.

На другому місці в рейтингу опинилася 30-річна американська співачка Тейлор Свіфт, яка може похвалитися доходом у 825 млн доларів. В цьому році вона випустила сьомий студійний альбом, який отримав дві музичні премії, а пісні Тейлор Свіфт продовжують підкорювати хіт-паради

Третє місце дісталося 38-річній американській співачці Бейонсе, вона заробила 685 млн доларів. Більшу частину грошей зірка отримала завдяки гастролям. А ось її чоловік Jay Z зайняв сьому сходинку списку, а його доходи склали 560 млн доларів.

На четвертому місці опинилася ірландська рок-група U2 (675 млн. доларів), далі в списку йде відомий хіп-хоп виконавець Diddy (605 млн доларів).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Forbes назвав імена актрис, які більше за всіх заробили за 2019 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!