Головна Новини Зірки шоу бізнес Поки Влад Топалов в Москві: Регіна Тодоренко засвітилася з іншим чоловіком на відпочинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки Влад Топалов в Москві: Регіна Тодоренко засвітилася з іншим чоловіком на відпочинку

Телеведуча опублікувала в Instagram фото з Балі

4 січня 2020, 19:35 comments3016
Поділіться публікацією:
Поки Влад Топалов в Москві: Регіна Тодоренко засвітилася з іншим чоловіком на відпочинку

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко поділилася зі своїми підписниками в Instagram фотографією з відпочинку на острові Балі. Так, на знімку 29-річна теле-зірка постала не одна, а з відомим 35-річним українським мандрівником Антоном Птушкіним. Відомо, що Регіна допомагала Антону у зйомках одного з випусків про індонезійський острів для його YouTube-каналу.

"Поки Влад Топалов працює в Москві, Регіна відпочиває з Антоном Птушкіним на Балі. Якщо ви ще не бачили новий випуск Антона про Балі, терміново в YouTube. Терміново. Хоча ні, не дивіться. А то вам одразу захочеться купити квиток в одну сторону", — написала Тодоренко під публікацією в соцмережі.

Варто відзначити, що Птушкін і дружина екс-соліста групи "Smash" Влада Топалова були ведучими однієї популярної програми про подорожі "Орел і решка". Після теле-шоу Антон продовжив знімати відеоролики про подорожі для свого каналу на YouTube.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що племінниця принцеси Діани виходить заміж за бізнесмена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!