Головна Новини Зірки шоу бізнес Греммі-2020: яскраві вбрання знаменитостей з червоної доріжки
commentss НОВИНИ Всі новини

Греммі-2020: яскраві вбрання знаменитостей з червоної доріжки

Ці зіркові вбрання вразили своєю екстравагантністю

27 січня 2020, 12:50 comments3310
Поділіться публікацією:
Греммі-2020: яскраві вбрання знаменитостей з червоної доріжки

У неділю, 26 січня, світові знаменитості зібралися разом з нагоди 62-ї церемонії вручення музичної премії "Греммі". Зірки пройшлися по червоній доріжці, похвалившись своїми яскравими вбраннями.

Аріана Гранде

Популярна американська співачка прийшла на захід у пишній бальній сукні сірого кольору, яка була зшита на замовлення. Свій образ артистка підкреслила велюровими рукавичками такого ж відтінку, маленькими блискучими сережками і фірмовим хвостиком.

iuS1KyLkUhvsJNQcryBOfp9Wz.jpg

Гвен Стефані

50-річна співачка вирішила похвалитися стрункими ногами в  міні-сукні від Dolce & Gabbana білого кольору, розшитій бісером і камінням, а також ботфортами в тон. Артистка вирішила не робити акцент на прикрасах, тому вибрала скромні сережки з перлиною.

dQmIVTeGndQfmoLsrLnt_zheg.jpg

Біллі Айлиш

Ця артистка стала найобговорюванішою на "Греммі", адже їй вдалося здобути перемогу в чотирьох номінаціях. Молода співачка вибрала для червоної доріжки костюм-піжаму від Gucci чорно-салатового кольору, в тон своєму волоссю. Не обійшлася Біллі і без свого постійного аксесуара — маски для обличчя.

билл.jpg

Ліззо

Реп-виконавиця Lizzo, яка відома не тільки своїми піснями, але й пишними формами, здивувала елегантним вбранням. Вона з'явилася на заході в білій сукні, всипаній кристалами з високим розрізом і глибоким декольте. Артистка доповнила свій образ білосніжною накидкою з штучного хутра, а шию прикрасила дорогим кольє.

p9Aw2A0sT4oS4VnnE9upxAKjp.jpg

Хайді Клум

46-річна зірка вирішила продемонструвати свою струнку фігуру, тому вибрала для церемонії напівпрозору сукню з блискучою вишивкою, глибоким декольте і високим розрізом на спідниці, який виставляв напоказ її стрункі ніжки.

rLECMmaOutYLltxH6iUaZ6iJV.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які вбрання зірок були визнані найяскравішими на кінопремії SAG Awards 2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!