Головна Новини Зірки шоу бізнес Співачка Джамала збирається провести концерт онлайн і закликає українців дотримуватися карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Джамала збирається провести концерт онлайн і закликає українців дотримуватися карантину

Таким способом Джамала хоче залишити на карантині як можна більше людей

21 березня 2020, 02:08 comments3565
Поділіться публікацією:
Співачка Джамала збирається провести концерт онлайн і закликає українців дотримуватися карантину

Українська співачка Джамала анонсувала свій онлайн-концерт та закликала українців дотримуватися карантину та рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров'я. Відповідне відео співачка записала для видання Hromadske.

Також вона на своєму прикладі розповіла про правила поведінки в умовах карантину. За словами співачки, вона проводить багато часу вдома і лише іноді виходить на короткі прогулянки в масці.

Джамала висловила надію, що сьогодні всі українці дотримуються карантин і важливі правила, адже тільки з допомогою дисципліни, за її словами, можна перемогти вірус. Також співачка розповіла про те, що часто миє руки і намагається не впадати у відчай.

Для натхнення фанатів Джамала проведе свій онлайн-концерт 24 березня. Поки невідомо, як це буде проходити: де виступатиме співачка, як довго триватиме концерт, яке буде якість звуку і відео і де транслюватиметься виступ.

Як повідомляв портал "Коментарі", мер Нью-Йорка попросив Ілона Маска зайнятися виробництвом апаратів штучної вентиляції легенів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!