Головна Новини Відео 2020 Протести далекобійників у Києві: озвучено ім'я організатора і суми гонорарів за участь в акції
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести далекобійників у Києві: озвучено ім'я організатора і суми гонорарів за участь в акції

У середу, 12 лютого вантажні автомобілі перекрили рух транспорту на в'їзді до Києва з боку Борисполя, Одеси і Житомира, внаслідок чого на трасах утворилися багатокілометрові затори

13 лютого 2020, 19:06 comments4391
Поділіться публікацією:








Протести далекобійників у Києві: озвучено ім'я організатора і суми гонорарів за участь в акції

Далекобійники вимагають скасувати електронне бронювання дозволів і повернути квотування, яке фактично дозволяло асоціації зберігати монополію на ринку вантажоперевезень. В іншому випадку протестувальники погрожують заповнити Київ, щоб паралізувати рух автотранспорту в мегаполісі.

За даними експертів, організатором мітингу є афілійований з АсМАП бізнесмен Євген Червоненко, народний депутат IV скликання і екс-міністр транспорту України (2005). Широкій громадськості він відомий завдяки численним скандалам і бійкам, а також своїми антиукраїнськими заявами на федеральних телеканалах РФ. На відео видно, як Червоненко шантажує Кабмін і МІУ, щоб зберегти для АсМАП позиції монополіста.

Пізніше з'явилися відомості про те, що мітингувальники отримали грошову винагороду за участь у даній акції протесту. За деякими даними, кожен активіст-далекобійник, який брав участь у блокуванні столиці, заробив "гонорар" у розмірі 500 грн. Передбачається, що кошти на оплату "активістам" виокремив саме Червоненко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!