Головна Новини Інтим 2021 Відеофакт: в центрі Львова замість реклами показували порно
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: в центрі Львова замість реклами показували порно

У Львові перехожих шокувало пікантне відео: на рекламному табло показали кадри з порнографічного ролика.

10 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

У Львові перехожих шокувало пікантне відео: на рекламному табло показали кадри з порнографічного ролика. Зняв несподівану "рекламу" прямо в центрі міста депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, обурених інцидентом на своїй сторінці в Facebook.

Так, інтимні кадри з'явилися на табло магазину "Вернісаж Lviv Mall" близько 21:49 по вулиці Шевській. Пізніше в магазині прокоментували ситуацію, заявивши, що відео запустив швидше за все хтось із перехожих за допомогою спеціальної програми. Як розповіла адміністратор центру Уляна Неділько виданню ZAXID.NET, ролик пустили з телефону перехожі, а не працівники компанії або ж в результаті технічної помилки. Інформацію про інцидент передадуть в поліцію, щоб розібратися в ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про новому королівському скандалі: фонд принца Гаррі "відправляв" дивитися китайське порно. Як відомо, порнографію випадково відкрили ті, хто намагався перейти на сторінку фонду Dolen Cymru, патроном якого є принц Гаррі. Однак замість благодійності користувачі побачили секс-шоу і кіно для дорослих за участю азіатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини